Over de Mangetout

De Mangetout is geboren uit liefde voor lekker eten en koken. Op deze blog wil ik graag mijn (familie)recepten met jou delen.

Ik heb altijd ontzettend graag gegeten, dit werd mij met de paplepel ingegoten door mijn Italiaanse ouders. Toen ik op kamers ging wonen, op mijn 22ste (redelijk laat voor Nederlandse begrippen maar erg vroeg voor Italiaanse), miste ik het eten van thuis. Ik begon dus te koken en ik raakte verslaafd! Eerst wilde ik alleen maar koken om de smaken van thuis te reproduceren en later ging ik koken omdat ik er zo blij van werd! En nog steeds word. Elke keer weer.

Nu, acht negen jaar later, bijna 30 31 jaartjes jong, kook ik nog altijd net zo graag! Deze blog zal mijn uitlaatklep voor mijn passie worden en ik hoop dat het jou zal inspireren om ook lekker aan de slag te gaan.

Mijn naam Mangetout verwijst niet naar een erwt en ook niet naar een letterlijke alleseter. Ik houd van simpel, goed en lekker eten maar ik kan best veeleisend zijn wat eten betreft en dan vooral op het gebied van kwaliteit. Kwalitatief goede producten (indien betaalbaar) zorgen voor een veel betere smaak. De naam Mangetout is geboren omdat mijn vriend – inmiddels mijn echtgenoot- al snel inzag dat veel van wat ik doe, lees en denk op eten gebaseerd is. En o ja, ook omdat ik een ontzettende lekkerbek ben. De perfecte titel voor mijn blog dus.

Lieve groeten,

De Mangetout, Anna
De M

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s