Disclaimer

Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van De Mangetout (demangetout.wordpress.com), tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright ©  en niets mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Mocht je een van mijn recepten willen overnemen voor non-commercieel gebruik, plaats dan altijd een link naar mijn blog en vermeld de bron.

Het is alleen toegestaan om foto’s van demangetout.wordpress.com te gebruiken als hier van tevoren toestemming voor is gevraagd. Uiteraard dient er ook een link naar mijn blog geplaatst te worden (bronvermelding).

Schending van dit copyright is wettelijk niet toegestaan en er zullen juridische stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurd.

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van demangetout.wordpress.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Demangetout.wordpress.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s